“U svetu postoji jedno carstvo”

 

Predstava pod nazivom “U svetu postoji jedno carstvo” po scenariju i u režiji Dragoslava Parezanovića, biće premijerno izvedena večeras od 20 časova u Centru za kulturu Valjevo.

Inspirativni scenario okupio je grupu entuzijasta, amaterskih glumaca, ali pre svega zaljubljenika u scenu i dramsku umetnost. Neobična priča o prijateljstvu, ljubavi, toleranciji i oslobađanju navela je autore da zamene uloge. Tako da muške uloge tumače žene, a ženske – muškarci. Sve to kako bi se međusobno bolje razumeli i kako bi imali priliku da iz ugla suprotnog pola daju sopstveni pečat ulozi koju stvaraju.

Ekipa predstave “U svetu postoji jedno carstvo” posebno je zahvalna razumevanju od strane Centra za kulturu u Valjevu. Miloš Smiljanić, direktor Centra za kulturu i zaposleni u ovoj instituciji ekipi su pružili veliku podršku i razumevanje kako bi uspešno realizovali ovaj komad.

Uloge tumače: Ivan Pantić, Ivan Trbović, Dragoslav Parezanović, Jelena Madžarević, Vesna Radivojević, Snežana Šele Šestović, Ana Marković, Jasmina Obradović, Ljubivoje Bube Marković.

Ostavite prvi komentar na ovaj članak