Peti put najlepša na svetu

 

Dugo je bila aktuelna izreka da su muškarci kao vino i da broj godina utiče na njihovu poželjnost od strane ženskog pola. Međutim, muškarci su sve manje izuzetak sa pričom o broju godina i kvaliteta, jer i pojedine žene u nešto zrelijim godinama još uvek prkose lepotom i šarmom. Sve češće se sreće da su liste najlepših žena sveta krcate damama sa starijom krštenicom. Tako će se uskoro pedesetogodišnja glumica Džulija Roberts naći na prvom mestu liste najlepših žena. Ovo joj neće biti prvi put jer je titulu najlepše na svetu prvi put ponela 1991. godine, zatim 2000, 2005. i 2010. Časopis “People” ju je nedavno izabrao za najlepšu ženu za ovu godinu. Ovaj magazin gaji naročite simpatije prema Oskarovki jer je na njihovoj listi najlepše na svetu bila imenovana čak dvadeset i osam puta.

“PRETTY WOMAN” Foto: Pinterest

Šarm ove dive već je dugo omiljen svetskoj publici, a njen osmeh mnoge asocira na spontane i šašave filmske likove koje je tumačila, zato i filmski producenti odvajaju velike sume novca kako bi je angažovali za sopstvene projekte. Prijatelji i kolege je nazivaju Dama od 20 miliona, koliko iznose njeni honorari. Jednom prilikom je za potrebe snimanja reklame za italijansku kafu“Lavazza” zaradila čak 1,5 miliona dolara, ironija je u tome što reklama traje samo 45 sekundi.

Dobitnica je nagrade Oskarza ulogu Erin Brockovich-Ellis.

Srednje ime joj je Fiona.

Ima starijeg brata Erika, takođe glumca.

Želela je da postane vetarinar.

U mladosti je radila kao model.

Po veroispovesti je hinduista.

Poznata je po brojnim emotivnim vezama. Osim na filmu i privatno je bila “odbegla mlada”, jer je tri dana pred venčanje sa Kiferom Saderlendom pobegla sa njegovim prijateljem Džejsonom Patrikom u Irsku. Na snimanju filma “Meksikanac” upoznala je sadašnjeg supruga  Danijela Modera, sa kojim ima troje dece.

 

Izvor: Vikipedia, Rts.rs

foto: www.wsj.com

 

Ostavite prvi komentar na ovaj članak