Pas koji voli autobuse

Pas Kakao često obilazi omiljeni park u svom gradu Milanu. Iako je udaljen od njegovog doma, to ga ne sprečava da redovno odlazi na omiljeno mesto, kako bi se igrao i družio sa drugim psima. Uredno na stanici za gradske autobuse sačeka liniju 54 kojom se preveze do omiljene lokacije u severnoistočnom delu grada. Vozi se stojeći pored vozača koji ga je prihvatio i zavoleo, jedino u slučaju kada je njegov omiljeni vozač za volanom 54-ke, pas ulazi u autobus. Bez greške autobus napusti na pravoj stanici.

Kada se umori od igre i druženja, vrati se istim putem do stanice, sačeka pedesetčetvorku kako bi došao kući. Njegovoj vlasnici Nikoleti isprva je bilo neverovatno da njen pas ima ovakvu naviku, ali je vremenom prihvatila njegove izlete. Vlasnica je šesnaestogodišnjeg psa našla na ulici i usvojila, posle 6 meseci života sa Kakaom uvidela je da pas nije običan i da se dobro snalazi u saobraćaju.

park

MILANO - 04/07/2011 - CACAO - IL BASTARDINO CHE PERDE IL BUS DA SOLO-  FOTO NICOLA VAGLIA - MILANO - 04/07/2011 - CACAO - IL BASTARDINO CHE PERDE IL BUS DA SOLO-  FOTO NICOLA VAGLIA - fotografo: NICOLA VAGLIA

foto-NICOLA VAGLIA

Foto: buzzpaws.com piyohsite.blogspot.com,NICOLA VAGLIA

izvor: buzzpaws.com, neverovaliilida- facebook

Ostavite prvi komentar na ovaj članak