Zvezdine humanitarne igre

Zvezdine humanitarne igre

Projekat Atletskog kluba Crvena zvezda pod nazivom “Zvezdine igre 2016.” okupiće sve zainteresovane koji žele da učestvuju u humanitarnoj akciji. U takmičenju će se nadmetati 16 ekipa u 17 disciplina. Manifestacija će se održati kako na stadionu Crvene zvezde, tako i u hotelu Hajat, Navakovom poligonu, Grand Kazinu.

Na takmičenje se mogu prijaviti  pojedinci, firme, sindikati, fakulteti.

Takmičari će se nadmetati u atletici, streljaštvu, golfu, šahu, stonom tenisu, basketu, fudbalu, pikadu, šminkanju, kuglanju, pokeru, glumi, kartingu i tako dalje.

Mi tražimo sveukupnog pobednika. Ekipa koja odnese pobedu mora da bude najbolja u svim disciplinama, tako će onaj ko pobedi u košarci morati da zna i da šminka, vozi i kuva,” kaže Marko Velimirović, direktor marketinga AK Crvena zvezda.

Akcije koje će biti podržane ovom prilikom su:

Stop nasilju na ženama”

“Kockanje sa životom nije igra”

“Produži život” 

“Čep za hendikep”

Humanost će pokazati svaka pobednička ekipa koja će uz pomoć sponzora donirati poklon pakete svratištima za decu.

Među takmičarima naći će se poznati sportisti, glumci, voditelji, pevači i druge javne ličnosti zainteresovane da podrže projekat.

Akcija će trajati do 4. juna. Iz AK Crvena zvezda najavljuju da je u planu da nove “Zvezdine igre” budu organizovane u septembru ove godine i da traju do 30. decembra.

Ostavite prvi komentar na ovaj članak