Torba iz budućnosti

Poznato je da je ženama torba više od aksesoara. Doživljavaju je kao bitan deo imidža, statusni simbol, neke ih uklapaju sa cipelama, karakterom, raspoloženjem, povodom, a tretiraju ih i kao prvu pomoć, mini-apoteku, skladište za po neki zalogaj, mini-bar, sigurno mesto za dokumete i novac, prostor za osnovnu šminku. Parola je uvek Omnia me mecum porto ili Sve svoje sa sobom nosim, pa će se naći tu i po neki rokovnik, ogledalce, hemijska, naočare, sve vrste maramica, ukosnica, parfem, nekada i kišobran. Nikada vam neće priznati da ih imaju dovoljno, naročito kada u obzir uzmu klasičnu, sportsku, poslovnu, večernju i sve druge varijante, modele i boje.

FYB London biće naziv nove vrste torbe. Ovo moderna tašna omogući će damama da napune svoj telefon, bez žica i kablova, dovoljno je samo da je stave u jednu od pregrada. Ukoliko torba bude ukradena ili izgubljena, ona će vas obavestiti o tome pomoću blututa.

Da bi sigurnost bila na najvišem nivou, izumitelji su osmislili način otvaranja torbe pomoću otiska prsta, pa tako da sve i da vam neko oduzme torbu, neće moći da je otvori i pokrade njen sadržaj. Idejni tvorac ove savremene torbe jeste, naravno, dama, po imenu Deni Ričeson. Ukoliko budete želeli da u svom vlasništvu imate ovaj futuristički modni dodatak moraćete da odvojite 400 evra.

Izvor: rs.n1info.com

Foto: Digital Trends, SlashGear

Ostavite prvi komentar na ovaj članak