Šta smo u 2017. najviše guglali?

Kao i do sada, na kraju ove godine objavljena je lista stvari koje smo u protekloj godini guglali. Da li možete da pretpostavite šta je na vrhu liste?

Prva na listi pojmova koju smo kucali na najvećem pretraživaču jeste vremenska prognoza, za njom slede sportski rezultati, a onda domaće serije

Od sportskih sadržaja najviše pažnje smo poklonili Evropskom prvenstvu u košarci. Nedeljama unazad smo pokušavali da nađemo emitovane epizode serije koja je privukla najveću pažnju Senke nad Balkanom. Bilo da nismo u nedelju od 20 h bili uz RTS ili bismo sa većom pažnjom želeli da odgledamo emitovanu epizodu, a dešavalo se da želimo da u materiju uputimo one koji je nisu pratili od prve epizode. Već je donekle postalo tradicija da se iščekivanje novih epizoda leči skidanjem svih epizoda sa interneta pa smo i ovoga puta neuspešno posegli za time. Rame uz rame sa Senkama nad Balkanom, guglali smo i Ubice moga oca, seriju koja je emitovana pre gorepomenute, a koja je takođe beležila ogromnu gledanost.

Sledeća u listi najviše otkucanih pojmova na velikom pretraživaču Google, jeste nagradna igra Uzmi račun i pobedi. Najčešće kucana imena na domaćem pretraživaču jesu – Bogdan Bogdanović i ime aktuelne premijerke.

Izvor: rts.rs

 

Ostavite prvi komentar na ovaj članak