Portorikanka – najlepša žena na svetu

Stefani Del Vale nova je Mis sveta. Pobednica je uz dijamantsku krunu osvojila i novčanu nagradu od 94 000 dolara.

Takmičarke, njih 117,  tri nedelje provele su u pripremama pred veliko finale. Učestvovale su u nekoliko takmičenja, gde su se provelavale njihove sposobnosti i utvrđivali talenti devojaka. Sudije su procenjivale učesnice na osnovu njihovih nastupa i u prethodnim izazovima koja su pred njih postavljana.

U top 20 devojaka ušle su učesnice iz Mongolije, Indonezije, Filipina, Mađarske, Kenije, Portorika, Indije, Kine, Brazila, Australije, Dominikanske Republike, SAD-a, Slovačke, Belgije, Francuske, Koreje, Kukovih Ostrva, Gane, Japana i Tajlanda.
U najuži izbor plasiralo se 10 devojaka: iz Indonezije, Belgije, Filipina, Kenije, SAD-a, Kine, Dominikanske Republike, Portorika, Brazila i Koreje uz Mongoliju koju je izabrala publika, da bismo na kraju dobili i top pet, a potom i pobednicu iz Portorika te prvu i drugu pratilju – predstavnice Dominikanske Republike i Indonezije.
stephanie-del-valle-miss-mundo-de-puerto-rico-2016-2
Stefani Del Vale rođena je 30. decembra 1996. godine u gradu San Juan u Portoriku. Stefani je muza modnog dizajnera Karlosa Alberta. Govori tri jezika španski, engleski i francuski. Nema sumnje da se i ona zalaže za mir u svetu.
foto: Huffington Post
Izvor: vesti.rs , www.telegraph.co.uk

Ostavite prvi komentar na ovaj članak