Nagradna igra

Dragi đurđevčići, bliži se 8. mart, dan u kalendaru kada se obeležava Međunarodni dan žena, a portalu djurdjevak.com procvetaće treći rođendan.

Djurdjevak.com će u saradnji sa Link grupom i BusinessAcademy dodeliti nagradu trima damama. Nagrada podrazumeva besplatni online (putem interneta) kurs engleskog jezika, a u konkurenciji će biti redovne čitateljke portala đurđevak.

Pratite đurđevak na društvenim mrežama i na portalu, kako biste bili upoznati sa pravilima igre.

Obaveštavamo vas da smo povodom Međunarodnog dana žena, u saradnji s kompanijom LINK group, obezbedili besplatne online kurseve engleskog jezika.

BusinessAcademy, kao deo kompanije LINK group, poklanjanjem ovih kurseva pruža odličnu priliku svim damama koje žele da usavrše i unaprede svoje znanje engleskog jezika kako bi postale što uspešnije na privatnom i profesionalnom planu.

Tri dame će dobiti mogućnost da potpuno besplatno pohađaju kurs engleskog.

Ukoliko budete jedna od dobitnica, dobićete poklon- kod s kojim ostvarujete pravo na besplatan online kurs. Nakon što dobijeni kod unesete u formu koja se nalazi na dnu strane, dobićete na mejl svim potrebnim uputstvima za pohađanje kursa.

Nakon logovanja na platformu, svakoj dobitnici će biti dodeljen kurs engleskog u skladu s nivoom znanja, koji će biti određen ulaznim testom.

Ovo je samo jedan od načina na koji želimo da pokažemo koliko cenimo pripadnice lepšeg pola i koliko je bitno kontinuirano ulagati u svoje obrazovanje.

Ostavite prvi komentar na ovaj članak