Maslinovo ulje “Brandželina”

Krajem prošle godine obelodanjeno da se najslavniji holivudski par Džoli – Pit razvodi. Razlog tome sigurno nije bio da kada “novac izađe kroz vrata, ljubav izlazi kroz prozor”, ali su ove zvezde odlučile da ipak profitiraju, kada je već ljubav otišla kroz prozor. Stavili su sujetu u stranu i počeli sa prodajom maslinovog ulja sa njihovog imanja od 12 hektara na jugu Francuske. Njihov novi biznis prodaja hladnoceđenog maslinovog ulja, naišao je na oduševljenje mnogih njihovih obožavaoca, koji će sa zadovoljstvom odvojiti 29 evra, za pola litra ulja sa njihovog imanja.

Dvorac Miraval u kom su se Džoli – Pitt venčali 2014. godine već proizvodi vino roze “Cotes de Provence”.
“Masline su stare 12 godina i dobre za hladno cedjeno ulje koje je 100 odsto organskog porekla”, izjavio je Frans presu vinar Šarl Peren i dodao da je za mesec dana prodato 10.000 boca od pola litra.

Kupcima bi trebalo skrenuti pažnju da konzumiranjem ulja neće osetiti ukus slavne ljubavi, ali da kupovinom mogu doprineti da zajednički interes i novac opet spoje familiju Džoli sa familijom Pit u brend Brandželina, ako ni zbog čega drugog, onda zbog dece. Na etiketi maslinovog ulja u elegantnoj crnoj boci, piše da je ono “blago, s notom badema, lešnika i artičoke”.

Izvor: beta.rs

Foto: http://hookedonhouses.net

Ostavite prvi komentar na ovaj članak