Labradorku smorila CIA

Dokle će više da me vodaju po sumnjivim mestima? Dosadilo mi je da njušim nečije torbe, rukave, nogavice, obeležena mesta zločina. Šta sam zgrešila da me svakodnevno driluju da bi mi dali kosku? Zašto ja ne mogu kao svi drugi psi da se valjam po parkovima? Zašto nikada nisam sa decom, nego samo sa ovim nabildovanim tipovima u uniformi? Dosta je. Neću više da se smaram sa zločincima. Hoću da promenim život iz korena, hoću da se opustim i uzmem sve što mi život nudi, na tacni ili na podu. Ili ako je neka baš sočna koska može i iz ruke. Uostalom, biološki sat mi otkucava, trebalo je da i meni nešto zacvili.

Sprovedeni testovi agenata CIA navode da su ovo bile misli labradorke Lulu, kojoj je dozlogrdila služba. Nije joj se dopalo njuškanje okolo za topli obrok, pa je rešila da podlegne krajnje infantilnom ponašanju. Signale njenog odbijanja, zaposleni nisu mogli razumeti. Počela je da se služi neposlušnošću, kako bi je izbacili sa posla.

Neki ipak smatraju da razlog njenog napuštanja službe leži u tome što je rođena u novembru, što će reći da je strelac po horoskopu. Zato, koska i radno vreme nisu dovoljni da bude srećna. Lulu je imala sreće da priraste za srce svom treneru, sa kime sada živi i u čijem dvorištu beskrajno uživa jureći, umesto zločinaca, veverice.

 

Foto: My Dog’s Name

Ostavite prvi komentar na ovaj članak