“Jedan poziv menja sve”

Loši momci česta su inspiracija mnogih filmova, oni od priča prave avanturu, neizostavni su akteri trilera, začin su koji se koristi u romanima koji dobijaju epitet krimi.

Težnja žena da vaspitava i stvara savršenog muškarca neretko je vodi baš do onih loših kod kojih ima najviše materijala za prepravke, ovakve akcije uglavnom ne urode plodom. Neslavni pokušaji smirivanja razuzdanih, ženama zadaju glavobolju, a policiji koja ima sličan zadatak, noćnu moru. Svakako, oni su u svakom društvu injekcije adrenalina. Brojne su teorije koje psiholozi i psihoanalitičari navode kada objašnjavaju šta je inicijator delikventskog ponašanja. Loši porodični odnosi, frustracije, hiperaktivnost, nezadovoljstvo, neadekvatni uzori, nezdravo okruženje, loš socijalni status, samo su neki od potencijalnih razloga. A onda sledi pitanje: da li je moglo drugačije? Jesu li imali priliku da budu bolji? Da li im je neko tu priliku pružio, i ako jeste ko bi ih u toj nameri ozbiljno shvatio?

Nedavno smo bili svedoci da je svet postao bogatiji za najpoznatijeg robijaša. On se nije izdvojio težinom zatvorske kazne, niti morbidnošću prestupa, već svojim izgledom. Sumnjam da mu je izgled pomogao u smanjenju zatvorske kazne, ali mu je pružio priliku da započne novi život. Njegova životna priča poput filmske, poručuje da život nekada piše romane, te je tako jedna fotografija sa poternice, nekadašnjeg robijaša pretvorila je u modnu ikonu.

Dzeremi miks_8492_500x500

Džeremi Miks je posle samo dvanaest meseci po izlasku iz jednog zatvora u Kaliforniji, zatvorsku uniformu zamenio novom kolekcijom Filipa Plejna i bio zvezda njujorške nedelje mode, dok su u publici “oči parile ” Madona, Kajli Džener i Hiltonova.

Miks je uhapšen pre 27 meseci zbog sumnjivih poslova na ulici poput ilegalnog posedovanja oružja i članstva u uličnoj mafiji. Dve godine zatvorske kazne nisu otopile njegovu slavu, već su se u međuvremenu modne agencije nadmetale u tome koja će ga uloviti. Osim posla u svetu mode, nije isključeno da će najpoznatiji loš momak zaigrati u nekom filmu.

On ima 31 godinu, posvećen je porodici, deci i ženi sa kojom je još iz vremena kada je bio ulični bandit.

Ispod fotografija na društvenoj mreži Instagram, on poručuje: “Svaki svetac ima prošlost, svaki grešnik ima budućnost”.

Miks je uhapšen pre 27 meseci zbog sumnjivih poslova na ulici poput ilegalnog posedovanja oružja i članstva u uličnoj mafiji. Dve godine zatvorske kazne nisu otopile njegovu slavu, već su se u međuvremenu modne agencije nadmetale u tome koja će ga uloviti. Osim posla u svetu mode, nije isključeno da će najpoznatiji loš momak zaigrati u nekom filmu.

On ima 31 godinu, posvećen je porodici, deci  i ženi sa kojom je još iz vremena kada je bio ulični bandit.

Ispod fotografija na društvenoj mreži Instagram, on poručuje: “Svaki svetac ima prošlost, svaki grešnik ima budućnost”.

dzeremi and family

I pitanje je da li bi Džeremijeva lepota ikada ugledala svetlost portala i modnih pista da je splet okolnosti bio drugačiji i da se njegova slika nije našla na poternici kalifornijske policije.

Foto: blic.rs, instagram.com, www.dailymail.co.uk

Ostavite prvi komentar na ovaj članak