Džin na jelku

Ukoliko ste došli kod prijatelja koji prečesto popravlja ukrase na jelki, odlazi do kuhinje kako bi vam dopunio čaše sa pićem, a kuhinja je gle čuda, u blizini novogodišnje jelke, znajte da tu nisu čista posla. Vaš prijatelj – pije (a ne zove). U prodaji se može naći ukras za jelku koji služi i kao bočica za piće. Najčešće piće koje se u njima krije je džin. Izgled ovih “pljoski” izgleda uverljivo kao i pravi urasi za jelku, samim tim tatama koji vole koju kapljicu više, kićenje novogodišnjeg drveta biće pravo zadovoljstvo.  Višestruka je dobit posedovanje ovakve dekoracije, tako da veče dočeka nećete morati da provodite u kuhinji služeći piće, niti ćete prljati čaše, dovoljno je da se vaši prijatelji okupe oko okićene jelke i zabava počinje. Potrudite se samo da se ne držite za okićeno drvo, naročito posle nekoliko popijenih pića iz kugli.  Ova dekoracija se prvi put našla u prodaji prošle godine, a oduševljeni kupci su pazarili čak 30 000 bočica za samo 82 sekunde.

Kako prošle godine nisu mogli da zadovolje potražnju, tim proizvođača je proširen, te sada prave do 20 000 ukrasa za alkohol dnevno. Ovogodišnji kupci su sa narudžbinama počeli još u junu.

Ukoliko budete naručili ovakav novogodišnji alko-ukras biće napunjen je sa 50 mililitara džina, dobićete još pet takvih u različitim bojama. Cena je u našoj protivvrednosti oko 4000 dinara i može se naručiti preko interneta.

foto: cambridge-news.co.uk

Ostavite prvi komentar na ovaj članak