Bez neprijatnosti za samo 10 evra

Nije do tebe, do mene je“, nije više dobar izgovor, konsultujte stručnjaka da vam osmisli bolji.

Želeli biste da ostavite partnera? Saopštite ružnu vest? Razočarate prijatelja? Date otkaz? Tražite razvod braka? Nekada je teško smoći snage i sagovorniku saopštiti nešto čime ćete ga povrediti ili razočarati. Nije lako. Međutim, ukoliko se obratite pravoj agenciji, možete izbeći ovakve neprijatnosti. I to za samo deset evra. Poljska agencija “Umesto tebe” (sajt: ZaCiebe.com) pruža usluge komunikacije na najvišem nivou uz parolu “Učini život jednostavnijim”.

about

Idejni tvorci su imali na umu da će ova usluga biti neophodna svakome, polazeći od toga da se svako od nas nekada našao u sličnoj situaciji gde jedna reč može nositi fatalne posledice. Agenciji će džepove naročito puniti tremaroši koje ova vrsta straha u komunikaciji u potpunosti blokira. “Mučni razgovori ne mogu da se izbegnu, dozvoli nam da to obavimo umesto tebe”, ideja je koju propagira nova agencija iz Žešova (grada na jugu Poljske) koja bi da zameni Poljake za sada u tri situacije: kada imaju tremu da izjave ljubav, neprijatno im je izvinjenje nekome ili žele da okončaju vezu ili brak.

Agencija će za vaš problem konsultovati psihologa koji će povodom vašeg slučaja smisliti najbolji mogući izgovor ili opravdanje pomoću kog bi saopštavanje vesti imalo najmanje bolan uticaj na sagovornika.

“Možda to zvuči kao parola, ali čovek je na prvom mestu. Kvalitet saopštenja i usluga mora da bude na najvišem nivou”, kazao je za list Gazeta viborča vlasnik agencije Arkadijuš Koval.

Agencija je očekivala pravi bum na tržištu, a nasuprot očekivanjima, naišla je na osudu društva koja je smatra nemoralnom, sa obrazloženjem da se u privatnu sferu života ljudi ne treba mešati, a naročito ne na njoj zasnivati posao. “To je procvat kulture ´outsourcing´ u kojoj sada živimo. Svojevremeno je moglo da se naruči da eksterna firma očisti kancelariju, sada može da se naruči da firma pospremi čitav naš život. Te usluge kojih ranije gotovo da nije bilo nikada do sada nisu zadirale u tako intimnu sferu naših života”, kritikovao je ideju psiholog Maksimilijan Bjelecki.

Vlasnik agencije Koval naglašava da u poslovanju neće ugrožavati klijenta, neće kršiti zakon, običaje i moral.

Možete li se za deset evra osloboditi nelagodnosti i neprijatnosti? Je li lakše poveriti agenciji odgovornost koju dugujete ljudima oko sebe? Da li je ova agencija dobra ideja za laku i brzu zaradu? Da li biste i sami koristili njene usluge ili biste više voleli da “primite korpu” od firme koja nekome “Život čini jednostavnijim”? Bilo kako bilo, ovo je put kojim se kreće čovečanstvo. Mislite o tome.

izvor: beta.rs

foto: www.zaciebie.com.pl, Lonely Wallpapers

Ostavite prvi komentar na ovaj članak